Miercuri , 8 Decembrie 2021

Politica de retur

Pentru retur va rugam sa ne contactati la numarul 0768555595.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate la distanta, consumatorul are dreptul sa renunta la cumparare, fara invocarea unui motiv si fara a fi nevoit sa suporte alte costuri cu exceptia celor prevazute la art. 13 alin.(3) si art. 14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile de la data intrari in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare si transport curier vor fi suportate de catre consumatorul care a renuntat la cumparare in termen de 14 zile de la data intrari in posesia fizica a produsului conf. art. 14 punctul 2.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data informari de renuntare la cumparare.

Consumatorul va informa in scris Furnizorului decizia de renuntare la cumparare pe adresa de email office@iscreen.ro sau prin formularul de returnare produs de pe site. In termen de 48 de ore Furnizorul va confirma consumatorului prin e-mail primirea cereri de renuntare la cumparare.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
In ambalajul original cu toate accesoriile care l-au insotit, cu etichetele intacte, inclusiv folia protectoare daca produsul a avut si cu documentele care l-au insotit.

Nu se accepta pentru returnare urmatoarele produsele:
- Produsele care prezinta urme de socuri, zgarieturi, ciobiri, lovituri (daca nu au fost semnalate ca si defecte estetice in primele 24 de ore de la receptionarea produsului).
- Produsele care prezinta modificari fizice.
- Produsele care prezinta urme de montaj.
- Produsele care prezinta urme de folosire excesiva.
- Produsele care prezinta urme de interventii neautorizate.
- Produsele care au fost aduse la comanda consumatorului.
- Produse de ingrijire personala utilizate.
- Produse spalate.
- Produse decolorate.

Pentru produsele returnate care au fost folosite se va face diminuarea valorii conform O.U.G Nr.34/2014, art. 14, alin. 3.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, vom solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia conf. art. 14 punctul 3.