Miercuri , 8 Decembrie 2021

Expeditie - Livrari - Plati

Toate comenzile primite vor pleca de la noi catre destinatie a doua zi (valabil de Luni pana Vineri). 

Comenzile plasate Vinerea vor pleca de la noi catre destinatie Luni.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid Fan Courier care lucreaza in sistem door-to-door (livrare la domiciliu) in 24 - 72 de ore valabil pentru zilele lucratoare.

Tariful standard este 19.5 Ron + TVA dar poate sa difere in functie de greutatea coletului (19.5 Ron + TVA este primul Kilogram, daca coletul are mai mult de 1 Kilogram urmatoarele Kilograme se taxeaza cu aproximativ 1 Ron + TVA per Kilogram) si de Kilometri suplimentari (daca Fan Courier nu are sediu in localitatea clientului, pachetul ajunge la cel mai apropiat sediu de localitatea respectiva si se taxeaza cu aproximativ 1 Ron + TVA per Kilometru pentru distanta dintre sediu si localitate).

Pentru comenzile mai mici de 500 Ron costurile pentru transport, asigurare colet si ramburs sunt suportate de catre cumparator.
Pentru comenzile mai mari de 500 Ron costurile pentru transport, asigurare colet si ramburs sunt suportate de catre noi (valabil doar pentru localitatile fara Kilometri suplimentari).

Incepand cu data de 1 noiembrie 2018, Fan Courier a adaugat un tarif de 6,00 lei + TVA pentru optiunea LIVRARE SAMBATA.
Toate comenzile care vor pleaca de la noi vinerea NU vor mai avea optiunea LIVRARE SAMBATA decat la cererea clientului.

Plata se face ramburs odata cu sosirea comenzii (plata la livrare).

Daca coletul nu ajunge in termen de 3 zile lucratoare va rugam sa ne anuntati sau sa luati legatura cu firma de curierat pentru rezolvarea problemelor.

Produsele/serviciile prezente pe site-ul iscreen.ro se comercializeaza si livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

ATENTIE! In momentul livrari va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului si apoi sa semnati de primire. Daca se constata deteriorari externe sau produse deteriorate, va rugam sa ii solicitati curierului sa intocmeasca un proces verbal de fata cu Dvs. si sa consemneze neregulile apoi sa ne anuntati in maxim 24 de ore de la receptie!

Orice reclamatie ulterioara cu privire la produsele deteriorate nu este luata in considerare.