Miercuri , 8 Decembrie 2021

Cum cumpar

Site-ul iscreen.ro se adreseaza numai persoanelor juridice (firme/revanzatori) sau persoanelor fizice autorizate (P.F.A., I.I., I.F. etc). care presteaza activitati in domeniile service gsm, magazin accesorii gsm si telefoane mobile, distributie accesorii gsm.

Site-ul iscreen.ro isi rezerva dreptul de a vinde doar in sistem angro.

Produsele prezente pe site se pot comanda numai online.

Preturile afisate pe site sunt exprimate in Ron si sunt preturi finale. Firma noastra nu este platitoare de TVA.

Comanda minima pe site este de 100 Ron.

Cantitatea minima este de 5 bucati per model.

Orice comanda care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului este stearsa automat fara a se anunta clientul respectiv.

1. Autentificarea:

Inainte de a adauga produse in cosul de cumparaturi va rugam sa va autentificati in contul dvs. iar daca nu aveti cont sa creati unul nou.

Daca nu aveti cont atunci introduceti date valide in formularul "CONT NOU".

La crearea contului, va rugam sa completati cu atentie datele referitoare la nume, prenume, adresa de facturare, adresa de livrare, telefon, numele firmei, cod fiscal, Nr. de ordine in Registrul Comertului. Daca nu introduceti una sau mai multe informatii corect comanda nu va putea fi onorata.
Toate aceste campuri sunt obligatorii.
 
2. Selectarea produsului:

Selectati Categoria de produse care va intereseaza alegeti produsul dorit, selectati cantitatea dorita (langa butonul "Adauga in Cos" se afla casuta cu "Cantitate" in care puteti introduce nr. de bucati pe care il doriti pentru produsul respectiv) si apasati butonul "Adauga in Cos", apoi va aparea o fereastra care va anunta ca produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi si va intreba ce doriti sa faceti mai departe. Apasati butonul "Continua cumparaturile" daca vreti sa mai comandati si alte produse (in acest caz repetati pasi de mai sus cu selectarea produsului) sau apasati butonul "Finalizeaza comanda" pentru a va duce in cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi verificati cu atentie produsele comandate si cantitatea lor apoi apasati butonul "Finalizeaza comanda".

Selectati cum doriti sa fie facturata comanda, selectati adresa de livrare si daca doriti adaugati un mesaj care sa insoteasca comanda.

Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe butonul "Trimite comanda".

Daca comanda a fost trimisa cu succes va aparea mesajul:
"Comanda transmisa"

In cursul zilei de azi veti fi contactat(a) de un reprezentat al firmei noastre pentru a confirma comanda!
Va multumim si asteptam cu placere sa reveniti!